info@odigoi.nl

1-op-1 begeleiding

Voel je dat je geen voldoening meer uit je werk haalt? Worstel je met iets of iemand op je werk? Mis je inspiratie, en weet je niet waar je het kunt vinden? Of sta je voor een nieuwe studie, maar worstel je om jezelf er echt toe te zetten?

Als dit je bekend voorkomt, ben je niet alleen.

Een op een begeleiding, 1-op-1 begeleiding

Herken jij jezelf hierin?

  • Als leidinggevende loop je regelmatig tegen uitdagingen aan. Bij sommige medewerkers krijg je het gevoel dat je niet in de lead komt, en dat de ander vaak de touwtjes in handen heeft. Je neemt je voor om de volgende keer wel in de lead te zitten, maar het lukt steeds weer niet. 
  • Misschien merk je dat je steeds in dezelfde valkuilen stapt bij het leiden van een team, of dat je moeite hebt om jezelf te veranderen, ondanks herhaalde pogingen. Zelfs de beste adviezen lijken niet te helpen als je bijvoorbeeld voor een publiek staat, en je klapt steeds weer dicht.
  • Als je in gesprek bent met collega’s, realiseer je je misschien dat het vaak over jou gaat en niet over de ander. En hoewel je je voorneemt om het anders te doen, lukt het steeds maar niet. Dit patroon kan zowel tussen collega’s als tussen medewerkers en leidinggevenden voorkomen.
  • Je bent hulpvaardig en staat snel voor een ander klaar om te helpen. Op jou kunnen ze bouwen. Tot je grote teleurstelling wordt je hulp niet altijd op prijs gesteld. Soms zelfs gewoon afgewezen. Je bedoelt het toch alleen maar goed? Wat moet je anders doen om niet meer afgewezen te worden?
  • Je doet hetgeen je moet doen graag goed. En als je het niet meer weet of het lukt niet dan laat je dat weten aan je omgeving. Dat je het niet meer weet.  Zij kunnen het wel. Maar op hulp hoef je niet snel meer te rekenen. En als iemand je enkele keren geholpen heeft dan houdt dat op. Ze weten toch dat ik het goed wil doen? Ik wil geen conflicten. Wat kan ik doen?
  • Je bent een professional die zijn/haar vak verstaat. Je bent ervaren en krijgt respect van je collega’s. Toch bij die ene (onervaren!) collega gedraag ik mij heel volgend en gedienstig. Het lukt mij niet om tegen hem/haar in te gaan. Ook als ik weet dat de voorgestelde oplossingen niet de juiste zijn.

Wat kan ik voor je doen?

Of het nu gaat om het aanpakken van persoonlijke uitdagingen, professionele ontwikkeling, of het omgaan met specifieke crisissituaties, deze situaties kunnen hardnekkig zijn. Het is niet nodig om het alleen te proberen.

Een coachingstraject is een investering in jezelf, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Ongeacht waar de uitdaging of crisis ligt, kan coaching je helpen om de regie terug te pakken en de benodigde stappen te zetten.

 

Investeer in je groei

Herken je jezelf in deze situaties? Neem dan de stap en investeer in je eigen groei. Neem contact op voor een coachingstraject op maat. Het kan het verschil maken bij het vinden van inspiratie en het overwinnen van uitdagingen.

Ervaringen

“Respectvol, veilig en deskundig – een combinatie die je niet vaak tegenkomt. Bedankt voor de begeleiding!”

Odigoi logo's (3)

Oscar Sloots

Projectmanager Rabobank (gepensioneerd)

“Met een diepe interesse in mensen, ontrafelt Peter het ‘waarom’ achter hun handelen. Zijn inzichten gebruikt hij met oog voor de mens om hen van overleven naar leven te begeleiden.”

Annerose

Annerose Büchel van Steenbergen

Coach verliesverwerking 'Met Annerose'

“Betrokken, empathisch en zorgvuldig – Peter heeft een natuurlijk talent voor coaching, waarbij zijn toewijding duidelijk naar voren komt.”

Odigoi logo's (2)

Haico Vlasblom

Manager Medische Beeldvorming VieCurie Medisch Centrum

Drie artikelen passend bij de dienst - later

Rouw

This text briefly introduces your main services to your visitors. Lorem ipsum elementum tempus egestas sed sed. Eget nullam non nisi est sit amet facilisis magna. Venenatis cras sed felis eget velit aliquet sagittis id consectetur.

Ademhaling

This text briefly introduces your main services to your visitors. Lorem ipsum elementum tempus egestas sed sed. Eget nullam non nisi est sit amet facilisis magna. Venenatis cras sed felis eget velit aliquet sagittis id consectetur.

Rouw 2

This text briefly introduces your main services to your visitors. Lorem ipsum elementum tempus egestas sed sed. Eget nullam non nisi est sit amet facilisis magna. Venenatis cras sed felis eget velit aliquet sagittis id consectetur.

Benieuwd naar het volgende artikel van Peter?

Nieuwsgierig naar wat Peter te delen heeft? Bij odigoi.nl nemen we je mee in de wereld van Peter’s gedachten, waar hij als zelfstandig professional zijn ervaringen deelt, inspirerende artikelen van anderen deelt en waardevol advies van experts verzamelt.

Kom in contact

Heb je dringende vraag? Laat je gegevens achter, ik bel je snel terug.

Meld je aan voor het nieuws van Odigoi.nl

Enkele mailingen per jaar met nieuwtjes van Odigoi, artikelen van Peter en interessante inzichten. Benieuwd? Meld je snel aan!

Deze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.