info@odigoi.nl

Welkom bij Odigoi

Of je nu worstelt met een persoonlijke crisis, op zoek bent naar professionele ontwikkeling, of gewoon nieuwsgierig bent naar nieuwe perspectieven op transformatie, ik sta klaar om je te begeleiden. Stap in dit avontuur van zelfontdekking en groei samen met Odigoi.

Burn-out

Voel je overweldigd door stress en uitgeput door het dagelijkse leven? Ontdek rust en veerkracht met mijn burn-out coaching. Klik hieronder voor persoonlijke begeleiding naar balans en herstel.

Individuele begeleiding

Heb je behoefte aan individuele ondersteuning en begeleiding? Mijn 1-op-1 sessies bieden een veilige ruimte voor persoonlijke groei en inzicht. Klik hieronder om te starten met jouw unieke begeleidingstraject.

Persoonlijke ontwikkeling

Sta je op een kruispunt in je leven en wil je groeien als persoon? Ontdek jouw volledige potentieel met mijn persoonlijke ontwikkelingssessies. Klik hieronder om te beginnen aan je reis naar zelfontdekking en groei.

Verlies-
verwerking

Blijft het aan je knagen dat je iets bent verloren? Een functie, een relatie of iets anders dierbaars. Mijn begeleiding helpt je dit te verwerken, zodat het niet meer zo knaagt …

Ontdek, ontwikkel & herstel met Peter

Ontdek

"Ik zie mijzelf als een professionele gids die anderen helpt die vastzitten. Door te laten zien wat er mogelijk is, zonder oordeel, de weg te wijzen naar wat nog niet zichtbaar is. Met mijn eigen ervaringen als kompas.”

Ontwikkel

"Ik geloof dat het onbewuste alles doet wat psychologisch nodig is en van belang is. Het onbewuste is als de donkere zaal van een theater, het bewuste als het podium. We kunnen ons hele leven ontwikkelen, maar het onbewuste werkt niet op commando.”

Herstel

"Burn-out is een uitvalverschijnsel dat zich uit op vier niveaus: cognitief, emotioneel, fysiek en spiritueel. Een holistische aanpak is noodzakelijk om blijvend te herstellen. Holistisch werken betekent dat je de hele mens in beeld neemt. De vier centra beïnvloeden elkaar voortdurend."

Benieuwd naar het volgende artikel van Peter?

Nieuwsgierig naar wat Peter te delen heeft? Bij odigoi.nl nemen we je mee in de wereld van Peter’s gedachten, waar hij als zelfstandig professional zijn ervaringen deelt, inspirerende artikelen van anderen deelt en waardevol advies van experts verzamelt.

Kom in contact

Meld je aan voor het nieuws van Odigoi.nl

Enkele mailingen per jaar met nieuwtjes van Odigoi, artikelen van Peter en interessante inzichten. Benieuwd? Meld je snel aan!

Deze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.

Heb je dringende vraag? Laat je gegevens achter, ik bel je snel terug.