info@odigoi.nl

Wil je kennismaken?
Of heb je vragen? Stel ze gerust.

Welkom bij Odigoi, waar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling hand in hand gaan. 

Mijn naam is Peter Bergmans. Ik ben gepassioneerd over het begeleiden van mensen bij de uitdagingen die het leven ons biedt. Als professioneel coach sta ik klaar om je te ondersteunen, ongeacht of je te maken hebt met een burn-out, een persoonlijke crisis of andere levensuitdagingen. 

Jouw (wel)zijn is mijn prioriteit. Als je klaar bent om de eerste stap te zetten naar positieve verandering, neem dan gerust contact met me op. Samen kunnen we werken aan een betere toekomst, waarin jij de regie hebt over je leven en professionele pad.

Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken. 

Bel mij gerust

+31(0) 6 1314 2784

locatie sessies

Bergen op Zoom

E-mail

info@odigoi.nl

Wat kan ik voor je doen?

Jouw gids door crisissen

Het leven is een reis vol onverwachte wendingen, en soms worden we geconfronteerd met situaties die overweldigend lijken. Als jouw gids ben ik hier om je te helpen navigeren door deze crisissen, waarbij we samen werken aan het vinden van veerkracht en het ontwikkelen van effectieve coping-mechanismen.

Burn-out en meer

Een veelvoorkomende aanleiding voor mijn begeleiding is de uitdaging van een burn-out. Ik begrijp hoe verlammend dit kan zijn en ben toegewijd om je te helpen bij het herstellen en het opbouwen van een gezondere balans in je leven. Maar mijn begeleiding gaat verder dan dat – wat de aanleiding ook is, of het nu gaat om werkgerelateerde stress, persoonlijke relaties of andere levensvraagstukken, ik ben er om je te ondersteunen.

Professionele ontwikkeling

Naast het begeleiden bij persoonlijke crisissen, bied ik ook ondersteuning bij professionele ontwikkeling. Als je op zoek bent naar groei in je carrière, het verbeteren van leiderschapsvaardigheden of het vinden van meer voldoening in je werk, sta ik klaar om je te begeleiden op dit pad van zelfontplooiing.

Ook zo benieuwd naar het volgende artikel van Peter?

Nieuwsgierig naar wat Peter te delen heeft? Bij odigoi.nl nemen we je mee in de wereld van Peter’s gedachten, waar hij als zelfstandig professional zijn ervaringen deelt, inspirerende artikelen van anderen deelt en waardevol advies van experts verzamelt.

Heb je dringende vraag? Laat je gegevens achter, ik bel je snel terug.

Meld je aan voor het nieuws van Odigoi.nl

Enkele mailingen per jaar met nieuwtjes van Odigoi, artikelen van Peter en interessante inzichten. Benieuwd? Meld je snel aan!

Deze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleinden.